LinkedIn
Twitter
Facebook
FI / SE / EN /

Ajankohtaista

MPY Palvelut Oyj on ostanut Net Manin liiketoiminnan

Meillä on ilo ilmoittaa, että jatkossa palvelumme ovat aivan uudella tasolla: MPY Palvelut Oyj on ostanut Net Man Oy:n liiketoiminnan ja koko osakekannan. Yrityskauppa tuo tullessaan meille aivan uudenlaista vahvuutta kun yrityksemme tekninen osaaminen ja vaikutusalueemme kasvaa, tulevaisuudessa pystymme vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin. 

Net Manin 45 tietohallinnon asiantuntijaa siirtyvät yrityskaupan myötä MPY:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Yrityskaupassa MPY Palvelujen liikevaihto kasvaa 30 miljoonaan euroon ja henkilöstömäärä yli 180:een. Kaupan myötä yhtiö palvelee valtakunnallisesti yhteensä 12 paikkakunnalla Suomessa.

MPY osti Net Manin liiketoiminnan 

Kuvassa vasemmalla Net Man Oy:n Juha Keränen ja oikealla MPY:n Pekka Mettälä.

Digiosaamista asiakkaillemme valtakunnallisesti

MPY Palvelut ja Net Man ovat sekä kulttuuriltaan että toiminnaltaan yhteensopivat kumppanit, joiden palvelut täydentävät toisiaan. Yhdessä voimme tarjota koko Suomen laajuudessa entistä kilpailukykyisempää palvelua ja auttaa yritysasiakkaitamme kasvamaan digitalisaatioloikan avulla.

MPY Palvelut Oyj on suomalainen tietotekniikkapalveluihin erikoistunut asiantuntijayritys, jonka palveluksessa on 140 ICT-alan ammattilaista seitsemällä paikkakunnalla Suomessa – toimipisteet sijaitsevat Vantaalla, Lahdessa, Kouvolassa, Mikkelissä, Pieksämäellä, Kuopiossa ja Joensuussa. Yrityksen visiona on tarjota toimialan parasta asiakaskokemusta ja sen myötä kasvaa Suomen ICT-markkinan kärkitoimijaksi. 

Digitalisaatio avaa valtavasti uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja tietohallinnon rooli liiketoiminnan sparrarina sekä uuden liiketoiminnan luojana on vahva. Tämä kehitys jatkuu edelleen ja siksi Suomessa toimivilla yrityksillä on tässä erinomainen mahdollisuus hakea uusia markkinoita ja kasvaa kansainvälisesti. Net Man ja MPY yhdessä ovat huippuosaaja, joka auttaa yrityksiä kasvamaan ja toimimaan tehokkaasti ICT:n avulla. 

Katso video yrityskaupan taustoista: https://youtu.be/9hY-FKLTUEw

Yrityskauppaan liittyviä kuvia saatavilla osoitteesta: http://tietopankki.mpy.fi/kuvapankki

Lisätietoja:
Pekka Mettälä, toimitusjohtaja, MPY Palvelut Oyj, p. 040 504 2019, etunimi.sukunimi(at)mpy.fi  
Juha Keränen, toimitusjohtaja, Net Man Oy, p. 040 341 3611, etunimi.sukunimi(at)netman.fi  
Mari Tuovinen, markkinointi- ja viestintäjohtaja, MPY Palvelut Oyj, p. 044 019 0711, etunimi.sukunimi(at)mpy.fi 

Julkaistu: 16.6.2017


Digitalisaatio Uskallus -palkinnon voittaja

Julkistimme CIO 2017 -tapahtumassa 26.4 Digitalisaatio Uskallus -palkinnon voittajan.

Digitalisaatio Uskallus -palkinto jaetaan vuosittain rohkeasta ja innovatiivisesta teosta, jossa teknologian hyödyntäminen on ollut tärkein tekijä muutoksen aikaansaamiseksi. Digitalisaatio Uskallus voi olla innovatiivinen tuote, projekti, julkinen teko tai pitkäjänteisen monen pienen onnistumisen summa. Palkinnonsaaja voi olla organisaatio, henkilö, ryhmä tai projekti – tärkeintä on se, että on murrettu aitoja, uskottu visioon ja  onnistuttu. Tivi auttaa ehdokkaiden löytämisessä ja arvioinnissa ja voittajan valitsee Net Man. Palkinto on arvoltaan 3000 euroa ja voittaja saa valita kohteen, jossa raha käytetään lasten ja nuorten digitalisaatiotaitojen kehittämiseen.

Voittaja oli Hakola Huonekalu Oy:n luova johtaja Annaleena Hämäläinen.

Paljon onnea voittajalle!

Lue voittajan koko tarina blogistamme!

Julkaistu: 27.4.2017


Tampereen toimisto muutti uuteen osoitteeseen

Jatkossa löydät toimiston Tampereen Portista osoitteesta Postitorvenkatu 16, 33840 Tampere. Toimisto sijaitsee kolmannessa kerroksessa ja vierailemaan pääsee virka-aikana klo 8-16. Uudet tilat tulevat käyttöön pääsiäisenä. Väliaikaiset tilat sijaitsevat samassa osoitteessa viidennessä kerroksessa. 

Julkaistu: 14.3.2017


Tervetuloa vieraaksemme IT Pro 2017 -tapahtumaan!

Kutsumme Sinut vieraaksemme IT PRO -messuille 29-30.3.2017

IT PRO 2017 on kehitetty menestyneen ICTexpo -tapahtuman pohjalta. Uudistunut tapahtuma kerää asiaankuuluvat teknologiaratkaisut sekä IT-ammattilaiset ja asiantuntijat kahdeksi päiväksi Helsingin Messukeskuksen kattojen alle. Tulethan sinäkin? Lue lisää tapahtuman sivuilta.

Keskustelemme mielellämme kanssasi tietohallinnon ja IT:n ajankohtaisista asioista. Tällä hetkellä erittäin kuuma peruna on esimerkiksi tietoturva ja tietosuojavastaavan työ. Toisena messupäivänä käymme läpi sitä miten Hybridiympäristöt muuttavat tietohallintoa kun Networks & Infrastructure -lavalle nousevat meiltä myynti- ja kehitysjohtaja Harri Takala sekä teknologiapäällikkö Tomi Miettunen

Löydät meidät messuilta osastolta 5c9, lämpimästi tervetuloa! 

Voit rekisteröityä vieraaksemme klikkaamalla tästä. Tapahtuma on maksuton.

IT PRO 2017

Julkaistu: 13.3.2017


Digitalisaatio Uskallus -palkinto

Digitalisaatio Uskallus -palkinto jaetaan vuosittain rohkeasta ja innovatiivisesta teosta, jossa teknologian hyödyntäminen on ollut tärkein tekijä muutoksen aikaansaamiseksi. Kuka ansaitsee Digitalisaatio Uskallus -palkinnon? Käy lukemassa lisää ja ehdota omaa ehdokastasi täällä

Julkaistu: 13.3.2017


Referenssit

PALVELUT

Net Man on asiantuntija, joka auttaa kehittämään, johtamaan ja tehostamaan tietohallintoasi. Lue lisää!

Yhteystiedot

Muutoksen luuri

Onko tietohallintosi muutoksen tarpeessa? Ota yhteyttä, niin etsimme juuri sinulle sopivat ratkaisut. Lue lisää!

Hallinto ja toimipaikat

JOHTO

Tietohallinnon kehittäminen, johtaminen tai tehostaminen ei onnistu ilman osaavaa johtoa. Langat käsissä pitävien henkilöiden yhteystiedot löydät täältä.

^