LinkedIn
Twitter
Facebook
FI / SE / EN /

IT-PALVELUT LUOTETTAVALTA KUMPPANILTA

Tietohallinto asiakkaan liiketoiminnan menestystekijäksi - siinä reseptimme ulkoistettuihin IT-palveluihin. Valtakunnallisena toimijana Net Man työllistää koulutettuja ja kokeneita ICT-ammattilaisia ympäri Suomen. Net Manilla on tutkitusti korkea asiakastyytyväisyys.

Net Man Oy on valtakunnallinen, 1992 perustettu ICT- ja liiketoimintateknologiapalveluja tuottava yritys. Net Man on vahvan tuotekehityksen ja korkean asiakastyytyväisyyden omaava uuden ajan palvelutalo, joka tuo asiakkaan käyttöön asiantuntemuksen, modernit työkalut ja järjestelmät sekä valmiit prosessit tietohallinnon ylläpitoon ja kehittämiseen.

Tietotekniikkaan ja tietoliikenteeseen erikoistunut ICT-talo MPY Palvelut Oyj osti Net Man Oy:n kesäkuussa 2017. MPY:n visiona on tarjota toimialan parasta asiakaskokemusta ja sen myötä kasvaa Suomen ICT-markkinan kärkitoimijaksi. Yhdessä Net Manin kanssa MPY tarjoaa kokonaisvaltaiset tietotekniikkapalvelut aina konesalipalveluista tietoverkkoihin ja tietohallintojohtamiseen.

Liiketoimintakaupan myötä MPY:n ja Net Manin henkilöstömäärä kasvaa 180 asiantuntijaan ja liikevaihto 30 miljoonaan euroon. MPY ja Net Man palvelevat valtakunnallisesti yhteensä 12 paikkakunnalla Suomessa.

Kumppanuus
Net Man Oy on strateginen liiketoimintakumppani, joka palveluidensa kautta edistää asiakkaansa liiketoiminnan kehitystä.

Kannattavuus
Net Man Oy:n toiminta on avointa, johdonmukaista, suunnitelmallista ja hallittua. Noudatamme toiminnassamme lakeja ja asetuksia sekä muita viranomaismääräyksiä.

Kehittyminen
Net Man Oy:n toiminta perustuu jatkuvaan kehittymiseen ja jalostumiseen, niin palveluissa kuin asiakas- ja henkilöstösuhteissakin.

Referenssit

PALVELUT

Net Man on asiantuntija, joka auttaa kehittämään, johtamaan ja tehostamaan tietohallintoasi. Lue lisää!

Yhteystiedot

Help Desk

Net Man palvelee asiakkaitaan henkilökohtaisesti määritellyillä tiimeillä. Asiakaspalvelutiimien yhteystiedot ja linjan etätukeen löydät täältä.

Yhteystiedot

Muutoksen luuri

Onko tietohallintosi muutoksen tarpeessa? Ota yhteyttä, niin etsimme juuri sinulle sopivat ratkaisut. Lue lisää!

^