LinkedIn
Twitter
Facebook
FI / SE / EN /

Työkalut ratkaisevat

Kaikki on kiinni työkaluista. Tehokkaan ja laadukkaan tietohallinnon toteuttamiseen eivät riitä enää Excel ja etähallintaohjelmat vaan eri sektoreille tarvitaan erilaisia sovelluksia ja järjestelmiä.

Teknisen työn keskiössä ovat hallinta- ja valvontajärjestelmät ja näihin liittyvät vaatimukset ovat korostuneet ja kasvaneet jatkuvasti. Yksittäiset työkalut ovat korvautuneet laajoja toiminnallisuuksia tarjoavilla RMM-järjestelmillä (Remote Monitoring and Management), joiden toiminnot ja automaatio muodostavat teknisen hallinnan ytimen. Yksi työkalu on korvannut aikaisemmin käytettyjä jopa kymmeniä erillistyökaluja. Tällainen on esimerkiksi meidän käytössämme oleva Solarwindsin N-Able, yksi maailman johtavista RMM-järjestelmistä. Sen käyttöönotto on kuin siirtyisi puusepän verstaalta huonekalutehtaaseen.

Teknisen hallinnan tueksi tarvitaan myös muita helpottavia työkaluja ja prosessinohjausjärjestelmä ohjaamaan tietohallintopäällikkötyötä, sovellustenhallintaa ja tietoturvallisuuden kehittämistä.

Prosessien läpinäkyvyys ja mitattavuus ovat tänä päivänä välttämättömiä asioita ja ilman työkaluja tästä voi vain haaveilla. Konfiguraation tai dokumentaation hallinta kaikkinensa on yksi keskeisistä hallinnan perusedellytyksistä ja se syntyy teknisen hallinnan ja prosessien hallinnan työkalujen yhteisvaikutuksena. Jotta tämä toimii, sen tulee olla sisäänrakennettuna prosesseissa.

Kun tieto on järjestelmissä, sitä on helppoa näyttää ja koostaa eri tarpeisiin. Me varmistamme läpinäkyvyyden interaktiivisesta portaalista. Sieltä business-päättäjät saavat reaaliaikaisen kuvan tietohallinnon toiminnasta ja tilanteesta. Johtoryhmässä ei lueta vanhentunutta raporttia vaan katsotaan yhteenvedot suoraan portaalista reaaliajassa.

Käytännössä teknisen hallinnan järjestelmä yhdistettynä prosessinohjausjärjestelmään on tietohallinnon ERP. Näiden ylläpitäminen ja hallinta ovat itsessäänkin melkoinen suoritus ja vaativat jatkuvasti resursseja ja kovaa asiantuntemusta. Samalla saadaan tehokkuutta ja laatua toimintaan, joka on välttämätöntä tämän päivän tietohallinnossa.

Yhteystiedot

Muutoksen luuri

Onko tietohallintosi muutoksen tarpeessa? Ota yhteyttä, niin etsimme juuri sinulle sopivat ratkaisut. Lue lisää!

Lähetä tarjouspyyntö

Lähetä tarjouspyyntö!

Tästä voit lähettää tarjouspyynnön palveluistamme.
Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Yritys

YRITYS

Net Man auttaa asiakasta muuttamaan tietohallinnon liiketoiminnan menestystekijäksi. Lue lisää!

^