LinkedIn
Twitter
Facebook
FI / SE / EN /

Tietohallinnon ja IT:n ulkoistaminen

Kokonaisvaltainen ulkoistus yksinkertaistaa rajapintoja

Joskus tietohallinnon rakenteet edellyttävät laajempaa muutosta ja tällöin laajempi ja kokonaisvaltaisempi ulkoistaminen on tehokkain tapa edetä. Ulkoistamisessa me tuomme valmiit prosessit, työkalut ja asiantuntemuksen – tuloksia tehdään heti, eikä resursseja tuhlata tietohallinnon rakentamiseen.

Infran tai yleisen IT:n ulkoistaminen on tänä päivänä hyvin yleistä. Kun kokonaisuus ulkoistetaan laajana pakettina, eivät vastuurajapinnat ja niiden hallinta muodosta ongelmaa – erityisesti kustannusten kannalta. Kokonaisulkoistuksessa tarjoamme aina palveluja eri tasoille ja muodostamme sinulle IT-osaston, joka huolehtii ja kantaa vastuuta tietohallinnostasi. Pelikaveriksi meille riittää organisaation johto, operatiivisen toiminnan koordinaation hoidamme itse ja olemme monella tasolla kiinni ja yhteydessä henkilöstöön.

IT Ulkoistus nostaa siirtyvän henkilöstön uran nousukiitoon

Joskus kokonaisuuteen liittyy myös henkilöstön siirtoja – tai liikkeenluovutus juridisin termein. Toisin kuin usein ymmärretään, tämä on siirtyvälle henkilöstölle mahdollisuus aivan uudenlaiseen kehitykseen ja kasvuun. Oma tuttu ympäristö muuttuu moniasiakasympäristöksi ja ympärillä joukko samanhenkisiä ammattilaisia tukemassa ja kehittymässä kanssasi. Tulevaisuus on kiinni vain ihmisestä itsestään ja henkilökohtaiselle kasvulle on aivan uudenlaiset mahdollisuudet. Moniasiakasympäristössä osaamista pääsee aivan toisella tavalla koettelemaan ja toistamaan kuin omassa ympäristössä oppimiskäyrä on jyrkkä. Toki se edellyttää myös uudenlaista suhtautumista, positiivista asennetta ja kyvykkyyttä usein aivan uudenlaiseen vauhtiin ja tasoon. Aina tässä ei onnistuta.  

Henkilöstön rekrytointi on tänä päivänä haastavaa ja myös meille tämä on aina hieno mahdollisuus saada uusia tulevaisuuden tekijöitä. 

Sankarikulttuurin aika on ohi

Tietohallinto on muuttunut merkittävästi yhden miehen IT-tuesta monenlaista osaamista edellyttävään osastoon. Kaikkitietävän ja kaiken tekevän IT-gurun aikakausi on päättynyt ja keskittymisen ja yhteistyön aika on alkanut.

Ulkoistettaessa yksittäisen ihmisen on mahdollista keskittyä niihin asioihin, joissa oma mielenkiinto ja osaaminen ovat parhaimmillaan – toki liiketoiminnan realiteetit huomioiden.

Tietohallinnossa tarvitaan monenlaista tekijää, jollekin työasemaympäristö ja lähituki ovat mieluinen tehtäväkenttä ja toinen haluaa keskittyä verkkoympäristöön erikoisosaajaksi. Tietohallintopäällikkö ja helpdesk-asiantuntija ovat hyvin erilaisia ihmisiä ja vaikka ne monessa organisaatiossa ovatkin yhden miehen tai naisen hattuleikki, niissä tarvitaan aivan erilaisia ominaisuuksia.

Meillä on monia tarinoita ulkoistuksista, joista perinteisen win-win –asetelman lisäksi olemme saaneet yhden voittajan lisää - siirtyvästä työntekijästä. 

Haluatko lisätietoja? 

Lataa myös pikaoppaamme Tietohallinnon ja IT:n ulkoistaminen - hyödyt ja riskit, josta saat runsaasti lisätietoa, miten ulkoistamisella tuetaan ja tehostetaan sisäisen tietohallinnon ja IT:n toimintaa.  

Lataa opas

Yhteystiedot

Muutoksen luuri

Onko tietohallintosi muutoksen tarpeessa? Ota yhteyttä, niin etsimme juuri sinulle sopivat ratkaisut. Lue lisää!

Lähetä tarjouspyyntö

Lähetä tarjouspyyntö!

Tästä voit lähettää tarjouspyynnön palveluistamme.
Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Yritys

YRITYS

Net Man auttaa asiakasta muuttamaan tietohallinnon liiketoiminnan menestystekijäksi. Lue lisää!

^