LinkedIn
Twitter
Facebook
FI / SE / EN /

Tietohallinto

Toimivan tietohallinnon rakenne

Tietohallinto koostuu erilaisista toiminnoista. Toiminnot koostuvat erityyppisistä asiantuntijoista, prosesseista ja yhä tärkeämmäksi ovat muodostuneet erilaiset työkalut.

Vahvasti yksinkertaistaen tietohallinto koostuu seuraavista osa-alueista, joiden toteuttaminen tavalla tai toisella on välttämätöntä. Usein rajapinnat eri toimintojen välillä ovat hämäriä ja erityisesti pienissä organisaatiossa yksi ja sama ihminen tai tiimi voi olla usean toiminnon taustalla. Organisaation kasvaessa ja tietohallinnon kehittyessä näiden vahvempi korostaminen ja eriyttäminen tulevat välttämättömäksi. Useimmissa organisaatioissa oheinen muodostelma voidaan tunnistaa ja myös mahdollisten palasten puuttuminen.

Tietohallinnon jäsentämiseen on monia erilaisia malleja. Me olemme ottaneet monia asioita ITIL:stä ja sen parhaista käytännöistä, mutta yhtä monien asioiden suhteen olemme myös tehneet kompromisseja ja laajentaneet näkymää.

Tietohallinnon resursointi ja painopisteet mukautetaan organisaation liiketoimintaa vastaaviksi ja liiketoiminnan kasvaessa ja muuttuessa myös tietohallintoa mukautetaan. Väärää tai oikeaa mallia ei ole - tulokset ratkaisevat.

Oleellista on, että tietohallinto tukee liiketoimintaa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!


Tietohallinnon ja IT:n ulkoistaminen

Ulkoistamisessa me tuomme valmiit prosessit, työkalut ja asiantuntemuksen – tuloksia tehdään heti, eikä resursseja tuhlata tietohallinnon rakentamiseen.

Lue lisää!

Työkalut ratkaisevat

Kaikki on kiinni työkaluista. Tehokkaan ja laadukkaan tietohallinnon toteuttamiseen eivät riitä enää Excel ja etähallintaohjelmat vaan eri sektoreille tarvitaan erilaisia sovelluksia ja järjestelmiä.

Lue lisää!

Haluatko lisätietoja? 

Lataa myös pikaoppaamme Tietohallinnon ja IT:n ulkoistaminen - hyödyt ja riskit, josta saat runsaasti lisätietoa, miten ulkoistamisella tuetaan ja tehostetaan sisäisen tietohallinnon ja IT:n toimintaa.  

Lataa opas

Yhteystiedot

Muutoksen luuri

Onko tietohallintosi muutoksen tarpeessa? Ota yhteyttä, niin etsimme juuri sinulle sopivat ratkaisut. Lue lisää!

Lähetä tarjouspyyntö

Lähetä tarjouspyyntö!

Tästä voit lähettää tarjouspyynnön palveluistamme.
Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Yritys

YRITYS

Net Man auttaa asiakasta muuttamaan tietohallinnon liiketoiminnan menestystekijäksi. Lue lisää!

^