LinkedIn
Twitter
Facebook
FI / SE / EN /

Pilvipalvelut - nettiyhteyden päässä,
sijainnista riippumatta

Pilvipalvelu on toimintavarma ja tietoturvallinen tapa yrityksen tietojärjestelmien hyödyntämiseen. Suorituskykyinen ja kapasiteettipohjainen pilvipalvelu on asiakkaan käytössä nettiyhteyden päässä, fyysisestä sijainnista riippumatta. Pilvipalvelu voidaan ottaa helposti käyttöön joko pakettiratkaisuna tai räätälöitynä – halutun kapasiteetin, varusohjelmistojen, palvelujen ja palvelutason mukaisesti. Esimerkiksi Microsoft Office 365 -palvelu on helposti käyttöönotettava ja kustannustehokas pakettiratkaisu. 

Net Manin asiantuntemusta on tiedostaa ja ymmärtää pilvipalveluiden tietoturvallisuus ja kokonaisvaikutukset (mm. varmistus- ja palautustoimintaan liittyvät rajoitteet). 

Oikea pilvi oikeaan paikkaan

Pilvipalveluissa on matala investointikustannus, mutta joskus elinkaarikustannukset voivat pidemmällä aikajänteellä nousta suuriksi. Pilviä on yhtä monenlaisia kuin palveluntarjoajiakin, joten oikeiden löytäminen ja soveltaminen oikeaan käyttötarkoitukseen voi olla välillä haastavaa. Net Man on tässäkin asiakkaan tukena. Net Man löytää juuri sellaisen pilvipalvelun, joka toimii oikenlaisena ratkaisuna asiakkaan tarpeisiin. 

Yhteystiedot

Muutoksen luuri

Onko tietohallintosi muutoksen tarpeessa? Ota yhteyttä, niin etsimme juuri sinulle sopivat ratkaisut. Lue lisää!

Lähetä tarjouspyyntö

Lähetä tarjouspyyntö!

Tästä voit lähettää tarjouspyynnön palveluistamme.
Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Yritys

YRITYS

Net Man auttaa asiakasta muuttamaan tietohallinnon liiketoiminnan menestystekijäksi. Lue lisää!

^