LinkedIn
Twitter
Facebook
FI / SE / EN /

Konesali- ja kapasiteettipalveluiden perustana
luotettavat ja tietoturvalliset palvelinkeskukset

Konesali- ja kapasiteettipalveluiden perustana ovat luotettavat ja tietoturvalliset TIER-3-tason palvelinkeskukset, jotka on murtosuojattu ja varustettu asianmukaisilla kulunvalvonta-, videovalvonta- ja palonestolaitteistoilla. Tietojen saatavuus ja käytettävyys on varmennettu varavoimajärjestelyillä mm. akkujen ja dieselgeneraattoreiden avulla sekä kahdentamalla kriittiset järjestelmäkomponentit palvelinkeskusten rakenteissa. Kapasiteettipalveluissa taustalla on erittäin monella tasolla toimiva järjestelmäkokonaisuus, ja tarvittaessa tietoja voidaan hajauttaa myös maantieteellisesti.

Palvelinkeskuksissa on kahdennetut sekä varmennetut tietoliikenneyhteydet. Vaikka asiakkaan palvelimet menisivät pilveen, ne ovat Net Manin hallinnassa ja asiakkaan kontrollissa.

Net Man käyttää kriittisiin palveluihin aina Suomessa olevia keskuksia.

Konesalipalveluiden hyödyntäminen mietitään asiakkaan lähtökohdista. Joskus se tarjoaa aidosti hyviä ja kehittäviä ratkaisuja. Joskus nurkassakin pölyttyvä palvelin on juuri oikeassa osoitteessa – mutta ehkä väärässä huoneessa. Net Man tarkastelee näitä asioita asiakkaan näkökulmasta – ja valitsee asiakkaan tarpeisiin oikeanlaisen yhdistelmän.

Konesalipalvelu huolehtii palvelimista

Konesalipalvelu soveltuu palvelinten siirtämiseen omista tiloista varta vasten rakennettuihin ja ylläpidettyihin palvelinkeskuksiin. Net Manin IT-palvelu huolehtii palvelinten ylläpidosta, päivittäisestä hallinnasta, varmistuksista ja valvonnasta – käyttöjärjestelmistä liiketoimintaratkaisuihin.

Yhteystiedot

Muutoksen luuri

Onko tietohallintosi muutoksen tarpeessa? Ota yhteyttä, niin etsimme juuri sinulle sopivat ratkaisut. Lue lisää!

Lähetä tarjouspyyntö

Lähetä tarjouspyyntö!

Tästä voit lähettää tarjouspyynnön palveluistamme.
Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Yritys

YRITYS

Net Man auttaa asiakasta muuttamaan tietohallinnon liiketoiminnan menestystekijäksi. Lue lisää!

^