LinkedIn
Twitter
Facebook
FI / SE / EN /

Pilvipalvelut ja työkalut

Työkaluja pilvestä ja pilven alta

Tietohallinto tarvitsee työkaluja ja tänä päivänä yhä useampi ratkaisu voidaan ottaa pilvestä. Me olemme valinneet ja myös täydentäneet palvelulla monia teknisiä palveluja helpottamaan ja tehostamaan tietohallinnon arkea. Kaikkea ei kannata rakentaa itse vaan valmis ja jatkuvasti ylläpidetty palvelu pilvestä täydennettynä asiantuntijapalvelulla on monissa tapauksissa erittäin tehokas malli.

Tarjoamme ratkaisuja vahvaan tunnistautumiseen (MFA), pilvivarmistuksiin, virtuaalikapasiteettiin, ympäristön valvontaan, päivittämisautomaatioon ja moniin muihin asioihin.  

Ihan kaikki ei kuitenkaan ole pilvessä vaan hyvinkin konkreettisia asioita kuten työasemia, verkkolaitteita ja vanhoja kunnon ohjelmistolisenssejäkin tarvitaan edelleen. Näissä tarpeissa voit myös kääntyä meidän puoleemme. 


Kustannustehokkuus on tietohallinnon rakenteissa

Kustannuksia täytyy saada alaspäin. Meidän tietohallinto maksaa liikaa. Tämä on lähes jokaisessa organisaatiossa käyty keskustelu, eikä useinkaan ainutkertainen.

Viime aikoina pilvipalveluiden ja virtuaalikapasiteetin voimakas lisääntyminen on tullut tietohallinnon keinovalikoimaan yhdeksi kustannustehokkuuden toteuttajaksi. Pilvipalvelun myyjä puhuu sinut pökerryksiin kymmenessä minuutissa virtuaalimaailman voittamattomasta kustannustehokkuudesta. Kun samat teesit viet johtoryhmään, on suunta selvä: mennään pilveen.

Lue lisää!

Tietohallintometeorologiaa ja pilviennuste

Lähes jokaiseen palveluun löytyy vaihtoehto pilvestä ja yhä useammin niiden analyyttinen tarkastelu johtaa suosituksiin niiden hyödyntämisestä. Meilläkin tietohallintopäälliköiden kehitysesityksissä päädytään yhä toistuvammin pilvestä otettavaan ratkaisuun. Suosituksen perusteena ei ole enää hyvä hinta-laatusuhde vaan yhä useammin edullisempi kustannus ja parempi laatu.

Lue lisää!

 
 
Lähetä tarjouspyyntö

Lähetä tarjouspyyntö!

Tästä voit lähettää tarjouspyynnön palveluistamme.
Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

^