LinkedIn
Twitter
Facebook
FI / SE / EN /

Teknisen ympäristön auditointi

– syvälle infran järjestelmiin

Nyt  puhumme  siitä  perinteisesti IT:stä – verkoista, palvelimista, työasemista, AD:sta, palomuureista, varmistustoiminnasta, virtualisoinnista ja muista infran ratkaisuista. Joskus näiden kanssa loppuu ymmärrys tai sitä kokonaisuutta ei ole koskaan edes kunnolla selvitetty. Kehittämisessä suunnan lukitseminen voi tuntua vaikealta tai halutaan tilanteesta objektiivinen näkemys.

Auditointi voidaan kohdistaa koko infraan, jolloin se käydään läpi keskeisten osa-alueiden osalta ja näistä tehdään kokonaisvaltainen arviointi. Vastaavasti erityisesti suuremmissa ympäristöissä voimme ottaa  kohteeksi rajatun teknisen kokonaisuuden ja kohdistaa tilannekuvan hahmottaminen sinne.

Toteuttaminen on teknisen asiantuntijan selvitystä, tiedonkeruujärjestelmillä ja raportointiautomaatiolla tehtävää tilannekuvan muodostamista ja analysointia. Joskus kohteena olevasta ympäristöstä ei tiedetä lähdössä kuin admin-salasana ja toisinaan asiakkaan asiantuntija on mukana opastamassa.

Laajuudesta riippumatta perustamme analysoinnin parhaiden käytäntöjen ja teknisten suositusten muodostamaan vertailutasoon ja suhteutamme sen tarkoituksenmukaiseen asiakaskohtaiseen vaatimustasoon.

Sinulle tarjoamme perusteltua  tietoa  ja selkeästi ymmärrettävän arvioinnin tasosta sekä suunnan kehittämiselle. Loppuraportin ymmärtää IT-asiantuntijan lisäksi myös johtaja.


Lue lisää hyödyllisiä artikkeleja, jotka liittyvät aiheeseen:

Työkaluilla tehokkuutta vai tehot työkaluihin - teknisen hallinnan puu ja kuori

Tietohallinnon tekninen suorituskyky on noussut vuosi vuodelta ja suorituskyky vaatimukset nousevat edelleen. Avainroolissa ovat ratkaisuvalinnat käytettävissä teknologioissa sekä tehokkaat prosessit. Teknisen asiantuntijatyön ytimessä on kuitenkin edelleen ihminen.

Lue lisää!

 
Lähetä tarjouspyyntö

Lähetä tarjouspyyntö!

Tästä voit lähettää tarjouspyynnön palveluistamme.
Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

^