LinkedIn
Twitter
Facebook
FI / SE / EN /

Liiketoiminta ja Business IT

- jotta tietohallinto ymmärtäisi liiketoimintaa

Tietohallinnon tehtävä on tukea liiketoimintaa – onhan näin sinun organisaatiossasi? Miten tietohallinto integroituu liiketoimintaprosesseihin? Mitä meidän pitäisi tehdä sovellusten tai business IT:n kanssa – siis niiden ratkaisujen, joilla me teemme päivittäin työtä.

Kaikki lähtee liiketoiminnasta ja liike- toimintaprosesseista. Avaamme prosessikartan ja käymme tämän jälkeen eri toimintojen avainhenkilöiden kanssa ne läpi tunnistaen keskeisimmät näkökulmat kuten prosessin merkityksen, kypsyyden, toimivuuden ja kipupisteet. Jokaisen prosessin osalta tunnistamme siihen liittyvät IT-ratkaisut, niiden roolin ja hyödyntämisen tason.

Projekti antaa ymmärryksen yhtiön prosessien tilasta ja erilaisten sovellusten, ohjelmistojen ja järjestelmien roolista liiketoiminnassa. Se antaa ymmärryksen teknologian hyödyntämisen tasosta ja nostaa kokonaisuuteen liittyvät kehittämistarpeet liiketoimintalähtöisesti esille.

Saat mittaustuloksen liiketoiminnan ja tietohallinnon todellisesta integraatiosta ja kaupan päälle analyysin liiketoimintaprosessien tilanteesta sekä suuntaviivat business IT:n kehittämiseen.

 

Lähetä tarjouspyyntö

Lähetä tarjouspyyntö!

Tästä voit lähettää tarjouspyynnön palveluistamme.
Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

^