LinkedIn
Twitter
Facebook
FI / SE / EN /

Liiketoiminta ja Business IT:
DIGITALISAATIO AUDITOINTI

- jotta tietohallinto ymmärtäisi liiketoimintaa

Tietohallinnon tehtävä on tukea liiketoimintaa – onhan näin sinun organisaatiossasi? Miten tietohallinto integroituu liiketoimintaprosesseihin? Mitä meidän pitäisi tehdä sovellusten tai business IT:n kanssa – siis niiden ratkaisujen, joilla me teemme päivittäin työtä. Miten digitalisaatio näkyy meillä?

Kaikki lähtee liiketoiminnasta ja liiketoimintaprosesseista. Avaamme prosessikartan ja käymme tämän jälkeen eri toimintojen avainhenkilöiden kanssa ne läpi tunnistaen keskeisimmät näkökulmat kuten prosessin merkityksen, kypsyyden, toimivuuden ja kipupisteet. Jokaisen prosessin osalta tunnistamme siihen liittyvät sovellukset, niiden roolin ja hyödyntämisen tason. Mittaamme organisaatiosi digitalisaatioasteen. 

Projekti antaa ymmärryksen yhtiön prosessien tilasta ja erilaisten sovellusten, ohjelmistojen ja järjestelmien roolista liiketoiminnassa. Se antaa ymmärryksen teknologian hyödyntämisen tasosta ja nostaa kokonaisuuteen liittyvät kehittämistarpeet liiketoimintalähtöisesti esille.

Saat mittaustuloksen liiketoiminnan ja tietohallinnon todellisesta integraatiosta ja kaupan päälle analyysin liiketoimintaprosessien tilanteesta sekä suuntaviivat business IT:n ja sovellusportfolion kehittämiseen – kartan digitalisaatiojohtamiseen.   


Lue lisää aiheesta blogista:

Sovellusstrategia yritysjärjestelyissä: neljän askeleen malli sydänten särkemiseen ja uuteen rakkauteen

Sovellusstrategia on organisaation pitkäntähtäimen pelisuunnitelma erilaisten järjestelmien ja ohjelmistojen rooleista ja käyttötarkoituksista osana organisaation prosesseja. Se kertoo mitä varten meillä eri ohjelmat ovat ja mihin suuntaan niitä tulevaisuudessa viedään. Sovellusstrategian merkitys korostuu liiketoiminnan murroskohdissa ja silloin sen on oltava kirkas ja selkeä. Varsinkin silloin kun kaksi organisaatiota ja sovellusportfoliota yhdistetään

Lue lisää!

Digitalisaatio Uskallus -palkinnon voittaja: Hakola Huonekalu Oy

Digitalisaatio Uskallus -palkinto jaetaan vuosittain rohkeasta ja innovatiivisesta teosta, jossa teknologian hyödyntäminen on ollut tärkein tekijä muutoksen aikaansaamiseksi. Digitalisaatio Uskallus voi olla innovatiivinen tuote, projekti, julkinen teko tai pitkäjänteisen monen pienen onnistumisen summa. Tänä vuonna jaoimme Digitalisaatio Uskallus -palkinnon Hakola Huonekalu Oy:lle.

Lue siitä miten Hakola Huonekalu Oy tuplasi liikevoittonsa digitalisaation avulla!

Lähetä tarjouspyyntö

Lähetä tarjouspyyntö!

Tästä voit lähettää tarjouspyynnön palveluistamme.
Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

^