LinkedIn
Twitter
Facebook
FI / SE / EN /

Liiketoiminta-alueen tietoturva-auditointi

kun haluat todella tietää missä tilanteessa olet

Liiketoiminta-alueen tietoturva auditoinnin tehtävänä on tarkistaa missä tilanteessa kohteena olevan liiketoiminta-alueen prosessit ja järjestelmät ovat tietoturvallisuuden näkökulmasta. Kokonaisuus on yhdistelmä tietoturvallisuuteen liittyvän dokumentaation, hallinnollisen, teknisen ja fyysisen tietoturvallisuuden asioita. Näihin liittyvistä paloista syntyy kokonaiskuva. Kohteena voi olla esim. taloushallinto, prototuotanto, potilastiedon hallinta, sähköverkon hallinta, varastotoiminnot tai mikä sinun organisaatiosi toiminnoista onkaan tietoturvallisuuden osalta avainroolissa.

Auditoinnin kohteena ovat toimintamallit ja niihin liittyvät tietoturva-asiat, prosesseissa  käytettävät  sovellukset  ja järjestelmät sekä toiminnan kannalta oleelliset fyysiset tilat. Auditointi menee  syvälle  eri   kokonaisuuksiin   ja ISO27002-kehystä hyödyntäen se kootaan kattavaksi ja helposti ymmärrettäväksi analyysiksi.

Kokonaisuudesta tulee selkeä mittaustulos, joka joka on purettu eri kokonaisuuksiin ja lisäksi kehittämistarpeet on nostettu selkeästi esille.

Liiketoiminta-alueen tietoturva-auditointi on perusta tietoturvallisuuden kannalta kriittisten toimintojen kehittämiseen. Joskus taustalla on ulkoinen vaatimus todentaa turvallisuus ja tämä on erinomainen työkalu sen tekemiseen – oli lopputulos minkälainen tahansa.

Lähetä tarjouspyyntö

Lähetä tarjouspyyntö!

Tästä voit lähettää tarjouspyynnön palveluistamme.
Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

^